Cookie- og privatlivspolitik
Pentax K-5 II

Ny Pentax ser i mørket

Nyheden Pentax K-5 II har klassens mest lysstærke autofokus, men der stopper overraskelserne ikke i det forbedrede flagskib. Desuden kommer firmaet med en vild teleoptik.

  • Dato: 11.09.2012

Pentax Ricoh slår de professionelle flagskibe fra Canon og Nikon af banen, når det drejer sig om at kunne stille skarpt i svagt lys. Det nye Pentax K-5 II har nemlig en helt ny autofokussensor kaldet SAFOX X, der kan fokusere i mørke helt ned til -3 EV, hvor konkurrenterne siger stop ved -2 EV. Det er en forskel på et eksponeringstrin.

Firmaet overrasker også med en ny specialitet, idet man kan få den særlige udgave K-5 IIs, hvor anti-aliasing filteret er fjernet fra billedchippen. Det giver skarpere billeder på bekostning af risikoen for moiré. Denne ekstra mulighed så vi første gang med Nikons D800E.

Pentax K-5 II er vejrbestandigt med 77 forseglinger og fungerer ned til ti frostgrader. Kameraet har fået en ny skærm på 3,0 tommer, der minimerer refleksioner, og søgeren dækker 100 procent af motivet. Billedchippens opløsning er på 16,3 mio. pixels.

En anden opsigtsvækkende nyhed er det nye supertele-objektiv HD Pentax DA 560mm F5.6 ED med en særlig HD Coationg-overfladebehandling af linserne, som skulle give højere billedkvalitet. Pentax Ricoh er også klar med det nye zoomobjektiv smc PENTAX DA 18-270mm F3.5-6.3 ED SDM samt systemkameraet Q10 med en højopløsning på 12,4 mio. pixels. Q-serien benytter mindre sensorer end dem med K-bajonet.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev