Cookie- og privatlivspolitik
Verdensnyhed fra Fujifilm

Verdensnyhed fra Fujifilm

X-Pro2 stormer ind med en spritny sensor, forbedret autofokus og en unik feature man kan kigge igennem.

  • Dato: 15.01.2016

Fujifilm X-Pro2 er afløseren for det fire år gamle X-Pro 1. Det er forbedret på alt. Sensoren er nyudvilket X-Trans CMOS III på 24,3 mio. pixels, med et farvefilter, som er konstrueret, så det modvirker farvefejl i mønstre, såkaldt morié, og overflødiggør et antialiasfilter.

Autofokus er styrket, og har nu 77 punkter mod forgængerens 49. Lukkermekanismen er ny, og klarer ned til 1/8000 sekund. X-Pro 2 har også et nyt avanceret hybridt søgersystem. Der er en elektronisk målsøger på 2,36 mio. pixels. Der er også en optisk søger, som er arvet fra X-Pro1.

Teknikken med en hybrid søger havde Fujifilm også på X100, men nu er featuren udvidet. Blandt andet skifter det selv forstørrelse alt efter objektivet og man kan få vist den elektroniske søger som et lag ovenpå den optiske søger. Fordelen ved den hybride søger, er at man med den optiske får et direkte kig på sit motiv, mens man kan tjekke sine indstillinger via den elektroniske.

Systemkameraet er også blevet tætnet bedre, og så er der plads til to SD-kort. Også menusystemet har fået en overhaling, hvor det blandt andet er muligt selv at tilføje op til 32 genveje. Prisen er vejledende på 14.999 kroner.

Fujifilm komme samtidig med to andre nye kameraer og to nye objektiver.

X-E2S er afløser det tre år gamle X-E2 og har forbedret autofokus, elektronisk lukker, bedre håndgreb og et mere intuitivt menusystem. Det koster vejledende 5599 kroner.

X70 bliver det mindste kamera i X-serien, med en vægt på kun 340 gram. Det har en APS-C-sensor og en berøringsfølsom skærm, der kan drejes 180 grader. Det introduceres sammen med et nyt objektiv, FUJINON 18,5mm F2.8.

FUJINON XF 100-400mm F4.5-F5.6 R LM OIS WR, der med brændviddeforlængelse dækker området 152-609mm. Det har en 5-stops billedstabilisering og er designet til håndholdt optagelse.

X70 kommer til at koste 5799 kroner, og XF100-400 15.499 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev