Cookie- og privatlivspolitik
EOS M5

Nyt spejlløst systemkamera i topklasse fra Canon

Ventetiden er forbi. Canon er klar med EOS M5, der endelig har indbygget søger.

  • Dato: 15.09.2016

Vi skal tilbage til februar 2015 for at finde et nyt spejlløst systemkamera fra Canon. Det var EOS M3.

Nu er Canon så klar med en spritny topmodel i M-serien.

Noget af det vi har savnet ved de øvrige M-modeller er en indbygget søger. Den har Canon fået plads til nu, og den store søger har en opløsning på 2,36 mio. punkter. Desuden er skærmen nu både berøringsfølsom og fleksibel. Vi har allerede haft kameraet i hænderne, og vi er ret begejstrede for skærmen, der fungerer rigtigt godt sammen med kameraets autofokus.

Kameraet er bygget op omkring nogle af de samme finesser som det avancerede kompaktkamera PowerShot G7 X Mark II. Det gælder fx Dual Pixel-sensoren og Digic 7-processoren. Opløsningen er på 24,2 mio. pixels.

Bluetooth og høj ISO

Der er skruet godt op for hastigheden, så EOS M5 nu kan skyde 9,0 billeder i sekundet. Bruger man følgefokus til actionoptagelser, er hastigheden 7,0 billeder per sekund. Lysfølsomheden er også forbedret, så man nu kan vælge ISO 25.600, og der er både indbygget wi-fi og gps.

Som noget nyt i et Canon-kamera er der også Bluetooth, så man kan fjernstyre kameraet fra sin smartphone uden at skulle koble telefonen fra et andet netværk. Det er desuden mere energibesparende end wi-fi.

Samtidig med lanceringen af EOS M5, er Canon også klar med et nyt EOS M-objektiv. Det er et allround-objektiv på 18-150 mm, som både kan købes alene for 3910 kroner eller i et sæt med kameraet. Canon EOS M5 hører ikke til på den helt billige hylde.

Kamerahuset alene med EF-EOS M-adapter koster 8850 kroner. Vælger man at købe det i kit med et 15-45 mm-objektiv er prisen 9790 kroner. I et sæt med det nye EF-M 18-150mm F3.5-6.3 IS STM er prisen 11.740 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev