Cookie- og privatlivspolitik

Nyt systemkamera fra Panasonic

Panasonic er klar med et nyt og avanceret systemkamera til entusiasterne. Lumix DMC-GF6 er udstyret med en kreativ værktøjskasse, som skulle overstråle tidligere Lumix-kameraer.

  • Dato: 09.04.2013

Det seneste Micro Four Thirds-kamera fra Panasonic hedder Lumix DMC-GF6. Det afløser Lumix DMC-GF5, og det yderst kompakte kamera er blevet forbedret på en lang række punkter. Fx er opløsningen hævet fra 12,0 mio. pixels til 16,0 mio. pixels på en spritny cmos-sensor. Også billedprocessoren, som er af typen Venus, er nyudviklet.

GF6 klarer ISO 25.600, så det nu er muligt at tage billeder under håbløse lysforhold. Autofokussen, der er kontrastbaseret, har en responstid på 0,09 sekunder, som skulle sikre knivskarpe actionbilleder. Kameraet er fyldt med smarte effektfiltre, som vil glæde den kreative fotograf.

Kameraets skærm er på 3,0 tommer og består af hele 1.040.000 punkter. Skærmen, der er berøringsfølsom, er nu fleksibel og har en betragtningsvinkel, som er 25 procent bredere end tidligere. Der er indbygget wi-fi, og med en såkaldt Instant Tarnsfer-funktion er det muligt at overføre billeder til sin smartphone eller tablet i løbet af et øjeblik.

DMC-GF6 introduceres i butikkerne i løbet af foråret og vil kunne købes i kit med det nye, endnu mere kompakte objektiv på 14-42 mm eller med X-objektivet på 14-42 mm med powerzoom. Kameraet kommer i farverne sort og hvid. Prisen er endnu ikke fastlagt.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev