Cookie- og privatlivspolitik
Olympus OM-D E-M1 MARK II

Olympus lancerer ny topmodel - vil være de bedste

Professionelle kameraer behøver ikke være store monstre. Olympus vil sætte nye standarder for et avanceret kamera, der er nemt at have med på farten - både til entusiasten og til den professionelle fotograf.

  • Dato: 20.09.2016

Allerede inden lukkerudløseren er presset helt i bund, har det nye Olympus OM-D E-M1 MARK II taget 14 billeder bare som en håndsrækning til den professionelle fotograf – skulle uheldet være ud, og mesterskuddet alligevel ikke være kommet i kassen.

De 14 billeder er dog intet imod de 60 billeder i sekundet, som kameraet er i stand til, når autofokus (AF) og autoeksponering (AE) er slået til. Drejer det sig om RAW, skyder OM-D E-M1 Mark II 18 billeder pr. sekund i 20,4 mio. pixels RAW.

Letvægt med vild autofokus

Med de svimlende hastigheder håber Olympus først og fremmest at få fat i entusiaster og professionelle inden for dyre-, nyheds- og sportsfotografering, der konstant er på farten. Selve huset vejer lige under 500 gram.

Olympus har især arbejdet på at forbedre autofokussystemet, der er et helt nyt system til fasedetektion på chippen, når det gælder præcision, sporingskapacitet og indstilling i realtid. Der er 121 autofokuspunkter, og sporingen bruger en algoritme dedikeret til motiver, der bevæger sig, som skal forbedre fokus i sekventieloptagelse med en hastighed på 18 billeder pr. sekund.

Selv kalder Olympus uden omsvøb deres nye kamera et af bedste, de nogensinde har fremstillet.

Vi dækker Photokina hele ugen, og du kan læse alle nyhederne her., følge med på Digital FOTOs Facebookside eller følg med på Instagram @DigiNordic.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev