Cookie- og privatlivspolitik

Pentax lancerer systemkameraet Q-S1

Systemkameraerne fra Pentax er blandt de mindste med udskiftelig optik, og med det nye Q-S1 er autofokus blevet forbedret.

  • Dato: 05.08.2014

Ricoh, som ejer Pentax, har netop lanceret det nye systemkamera Pentax Q-S1, der hører til de allermindste kameraer med udskiftelig optik. Langt hen ad vejen minder det om modellen Q7. Opløsningen på 12,0 mio. pixels er den samme. Ligesom skærmen på begge kameraer er på 1,7 tommer, så det er mest designet, som er ændret.

Autofokussens ansigtsgenkendelse og følgefokus skulle dog være forbedret og kan nu fokusere kontinuerligt under videooptagelse. Q-S1 kan optage i raw og har indbygget billedstabilisering på billedchippen.

Kameraet måler 10,2 x 5,8 x 3,4 cm, hvilket svarer nogenlunde til et lille kompaktkamera. Det kan blandt andet lade sig gøre, fordi Pentax bruger en lidt mindre billedchip end andre producenter af systemkamera. Den måler 7,44 x 5,58 mm og er dermed 2,8 gange mindre end den billedchip, Nikon bruger, og godt fem gange mindre end Micro Four Thirds, som Panasonic og Olympus benytter.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev