Cookie- og privatlivspolitik

Samsung klar med 3-d

Systemkameraet fra Samsung ligger i den billigere ende og kan optage både fotos og video i den tredje dimension. Og der er ikke skåret ned på NX-seriens stærke funktioner.

  • Dato: 04.01.2013

Samsung har en række fjernsyn med 3-d på sortimentet, og så er det jo kun passende, at man også kan fange den ekstra dimension med et systemkamera fra producenten. Det kan lade sige gøre med nyheden NX300 i kombination med det særlige objektiv NX45, der også er blevet lanceret i dag.

Systemkameraet NX300 byder på samme høje opløsning på 20,3 mio. pixels som de øvrige i NX-serien, og der er selvfølgelig indbygget wi-fi. Billedprocessoren DRIMe IV sikrer, at man kan tage 8,6 billeder per sekund, og så gør den det altså også muligt at optage i 3-d – selv med Full HD-video.

Der er en fleksibel skærm på 3,3 tommer af typen AMOLED, der byder på høj kontrast. NX300 har en vejledende pris på 6000 kroner med kitobjektiv, mens det særlige 3-d-objektiv står i 4000 kroner. Du kan på engelsk læse lidt mere om modellerne her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev