Cookie- og privatlivspolitik

Samsung klar med to nye kameramodeller

En ny version i serien af Samsung NX-systemkameraer gør det nemt at skifte indstillinger via objektivet, og nyheden WB700 byder på 18x optisk zoom trods de kompakte mål.

  • Dato: 03.01.2011

Samsung NX11 er en opdateret udgave af det spejlløse systemkamera NX10 og adskiller sig først og fremmest ved at have fået den særlige i-Function. Den gør det muligt at indstille fx lukkertid, blænde, hvidbalance og ISO direkte på objektivet ved at holde en særlig knap nede og samtidig dreje på en ring. Det kræver selvfølgelig specielle objektiver, så NX11 kommer med et 18-55 mm kitoptik med funktionen indbygget. Der findes også to andre objektiver på henholdsvis 20 mm og 20-50 mm, som har i-Function. Desuden skulle grebet være forbedret på NX11, så det er lettere at holde om kameraet.

Den anden nyhed fra Samsung er det kompakte kamera WB700, som har 18x optisk zoom og dækker området fra 24 mm til 432 mm. Opløsningen er på 16,0 mio. pixels, og man kan optage i raw-format. Kameraet kan optage video i HD, og som noget særligt har Samsung indbygget en funktion, der under videooptagelser fjerner lyden fra mekanikken, når man zoomer ud eller ind.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev