Cookie- og privatlivspolitik

Sony-fristelser til lave priser

Nyhederne Alpha37 og NEX-F3 byder blandt andet på bedre video og skærme samt smarte funktioner. De afløser de billigste modeller i Sonys to kamerasystemer.

  • Dato: 17.05.2012

Det japanske firma holder fast ved det gennemsigtige spejl i nyheden Alpha37, som erstatter Alpha35. Der er stadig en opløsning på 16,2 mio. pixels, syv billeder per sekund og smarte funktioner som Sweep Panorama.

Men nu får man også hurtig autofokus under videooptagelser, og den elektroniske søger har en opløsning på 480.000 punkter og en dækning på 100 procent. Skærmen har en opløsning på 230.000 punkter og kan vippes. Desuden kan man få hjælp til at optage portrætter med Auto Portrait Framing, og ISO dækker nu området 100 - 16.000.

Den anden nyhed er systemkameraet NEX-F3, som erstatter NEX-C3. I forhold til forgængeren bydes der på Tracking Focus, så man lettere får skarpe billeder af motiver i bevægelse. Man kan desuden lave effekter med Picture Effects og se dem straks på skærmen, der har en opløsning på 921.000 punkter. Skærmen er fleksibel, og der er indbygget blitz. Den vejledende pris for begge kameraer ligger på 4700 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev