Cookie- og privatlivspolitik

Sony klar med full-frame-video i 4K

Med Alpha7S satser Sony nu stort på filmbranchen. Det spejlløse systemkamera med full-frame sensor kan nemlig optage video i 4K.

  • Dato: 07.04.2014

Sony er klar med det tredje full-frame-kamera i den stærke Alpha7-serie. Det nye kamera, der har fået navnet Alpha7S er bygget op omkring en full-frame-sensor på 12,0 mio. pixels,der både kan tage billeder og optage video. Det er dog især videodelen, som er i fokus med dette kamera. Alpha7S kan nemlig transmittere video via hdmi i 4K i 4:2:2-format i 8 bit uden ekstra udstyr. Det skulle også sikre bedre videokvalitet i Full HD. I modsætning til Alpha 7 og 7R bliver videofilerne ikke komprimeret efter AVCHD-standarden.

Bogstavet S i kameranavnet er en forkortelse for Sensitivity, altså følsomhed, og refererer til kameraets store ISO-område, der går fra 200 til 102.400. Følsomheden kan endda hæves til ISO 409.600. I følge Sony skulle sensorens store pixels sikre et stort dynamisk omfang med mange farvenuancer, hvilket også er et plus foto fotografer, som ikke skyder video. Sony har endnu ikke oplyst en pris på det kraftige kamera.

Bliv klogere på Ultra HD og 4K

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev