Cookie- og privatlivspolitik

Sony med avanceret autofokus

Det nye systemkamera NEX-5R får hurtig fasedetektion og har indbygget trådløs forbindelse. Men dér stopper det ikke med de stærke funktioner.

  • Dato: 30.08.2012

En af systemkameraernes største svaghed er en relativ langsom autofokus, da de ikke har spejlreflekskameraets lynhurtige spejl og fasedetektion. Men det minus er kameraproducenterne godt i gang med at slette, for nu er også Sony klar med deres første systemkamera, der har indbygget fasedetektion på billedchippen. Firmaet følger dermed i Nikons og Canons fodspor og kalder teknologien for Fast Hybrid AF.

Der er dog også andre stærke nyheder i det nye NEX-5R, der kommer på markedet til oktober. Kameraet har nemlig indbygget trådløs forbindelse, så man fx kan overføre fotos og billeder til sin smartphone eller tablet-computeren via en gratis App. Man kan også lægge dem op direkte på Facebook.

Nyheder byder også på andre stærke funktioner. Blandt andet er der en fleksibel og berøringsfølsom skærm, der kan vippes op, så man nemt kan selv portrætter af sig selv sammen med andre. Fotoentusiasten vil også sætte pris på, at der nu er kommet en drejeknap til, som man selv kan programmere, så det bliver lettere at lave en bestemt kameraindstilling i en fart. Den vejledende pris kommer til at være omkring 5600 kroner med kitoptik og omkring 4850 kroner for huset alene.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev