Cookie- og privatlivspolitik

Stilfuldt systemkamera fra Panasonic

Panasonic har lanceret Lumix DMC-GM1, der nærmest kan ligge i en hul hånd. Selv om det ligner en retro-model, er der tale om første kamera i en helt nyudviklet serie af spejlløse Lumix G Digital-modeller.

  • Dato: 21.10.2013

Lumix DMC-GM1 er ifølge Panasonic deres hidtil mest kompakte og stilfulde systemkamera til dato. Kameraet har en Digital Live MOS sensor, og Panasonic oplyser, at den enkelte fotodiode i hver pixel er større end hos fx DMC-GX1, hvilket skulle sikre en bredere spændvidde mellem lyse og mørke områder, og samtidig øges ISO-følsomheden. Den nyeste Venus Engine-processor hjælper med at reducere støj, uden at miste detaljer.

En anden styrke hos GM1 er dens Low Light autofokus, der gør det muligt at fokusere præcist, selv under meget svage lysforhold. Vil man placere fokus meget præcist, kan man ved hjælp af Pinpoint AF forstørre et område I billedet fra tre til ti gange og placer fokus med stor nøjagtighed. Panasonic har redesignet hele lukkersystemet, så der nu er et fysisk lukkergardin, kontrolleret af en stepmotor, mens det andet lukkergardin er elektronisk.

GM1 har den avancerede kontrastbaserede autofokus for øget præcision og hastighed. Lcd-skærmen er på 3,0 tommer og har en meget høj opløsning på 1.036.000 punkter. Det er let at forbinde kameraet med smartphones og tablets via wi-fi, så man trådløst kan overføre fotos til sociale medier, så snart de er optaget. LUMIX DMC-GM1 sælges i butikkerne fra slutningen af november til en vejledende pris på 5995 kroner inklusive et 12-32 mm-objektiv. Kameraet også i kit kommer også i et kit med et 20 mm-objektiv, et 12-32 mm-objektiv og et håndgreb til en vejledende pris på i alt 8995 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev