Cookie- og privatlivspolitik

Systemkamera til dine selfies

Olympus er klar med det nye systemkamera PEN E-PL7, der kan løfte dine selfies til nye højder.

  • Dato: 28.08.2014

Den 16. september går den store Photokina-messe i Köln i gang, og allerede nu begynder producenterne at løfte sløret for nogle af de nyheder, man kan se på messen. Olympus har opdateret den mindste model i deres serie af systemkameraer, og det nye PEN E-PL7 skulle sikre dig bedre selfies end dem, du er vant til fra mobiletelefonen.

Skærmen kan nemlig vippes hele vejen ned, så den peger fremad, og i samme øjeblik aktiveres kameraets Selfie-indstilling. Har man et objektiv med motorzoom, vil objektivet automatisk indstille sig til maksimal vidvinkel. Samtidig vises en udløser-knap på den berøringsfølsomme skærm. Trykker man på knappen, venter kameraet et sekund, før det tager billedet, så man kan nå at flytte hånden. Man kan også indstille kameraet til at tage flere skud efter hinanden.

Og kvaliteten af kameraets selfies burde være langt over den, man får med en smartphone. Kameraets Micro Four Thirds-sensor er væsentligt større end dem, der sidder i mobiltelefoner, og opløsningen fra E-PL7 er på 15,9 mio. pixels.

Kameraet kan naturligvis bruges til meget andet end selfies, og der er mulighed for både fuldautomatik og manuelle programmer, ligesom man kan optage i raw-format. Kameraet kan tage otte billeder i sekundet. I forhold til forgængeren er der kommet flere Art-filtre til, der gør det muligt at tilføje billedbehandlingseffekter direkte i kameraet. E-PL7 har desuden indbygget wi-fi, så man kan styre kameraet fra en smartphone.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev