Cookie- og privatlivspolitik

Test af Samsung NX300

Der lokkes med høj opløsning og wi-fi, men det største smil vil komme fra actionfotografen, da NX300 skyder 8,6 billeder i sekundet og har en helt ny hybrid autofokus, der fungerer fornemt. Læs testen her.

  • Dato: 29.07.2013

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

På flere måder markerer NX300 en ny retning for Samsung. Dels er kameraet skabt i et retrodesign, som er radikalt anderledes end fx NX20s mere spejlrefleksinspirerede udformning. Dels har Samsung udstyret det med en helt ny hybrid autofokus. Den nye fokusering foregår som et samarbejde mellem en fasedetekterende og kontrastbaseret autofokus. Den første identificerer motivet, mens den sidstnævnte står for den sidste finindstilling af fokussen. Denne arbejdsdeling er særdeles vellykket, og den nye autofokus kommer især til sin ret, når man lader NX300 skyde 8,6 billeder i sekundet. Her bliver stort set alle billeder skarpe, hvilket gør det til en sand fryd at lave actionbilleder med NX300 – i hvert fald så længe man vælger at optage i jpeg. Problemet melder sig nemlig, så snart man skyder i raw, da bufferen her fyldes op efter blot fire raw-billeder i træk.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev