Cookie- og privatlivspolitik
Panasonic Lumix DMC-G3

Verdens mindste og letteste systemkamera

Panasonic har lettet vægten og barberet 25 procent af størrelsen i forhold til forgængeren, så det nye Lumix DMC-G3 er det hidtil mindste kamera med søger og udskifteligt objektiv.

  • Dato: 12.05.2011

Vægten på selve kamerahuset er kommet helt ned på 336 gram, og tilføjer man et kitobjektiv, SD-kort og batteri er vægten på 544 gram stadig mindre end på nogle kompaktkameraer. I forhold til forgængeren G2 er opløsningen øget fra 12,0 mio. pixels til 15,8. Billedchippen er nyudviklet og skulle ifølge Panasonic give langt mindre støj end tidligere. Således skulle signal/støj-forhold være forbedret med 200 procent i forhold til den mindre og ældre sensor.

Autofokus er også blevet forbedret ved nu at tjekke fokus 120 gange i sekundet i stedet for 60. Selv om kameraet benytter kontrastdetektion, påstår Panasonic, at autofokus er hurtigere end på spejlreflekskameraer med den hurtige fasedetaktion. Man kan vælge, hvor kameraet skal fokusere ved at pege direkte på den berøringsfølsomme skærm. Er motivet i bevægelse, sørger kameraet selv for at holde fokus på det. Video optages i Full HD, og der er indbygget stereomikrofon.

Lcd-skærmen er fuldt fleksibel og på 3,0 tommer med 460.000 punkter. Der er også en elektronisk søger med 1.440.000 punkter, som opdateres 60 gange i sekundet, så man undgår, at det hakker i søgerbilledet. Lumix DMC-G3 kommer på gaden i løbet af juni og sælges i kit med et 14-42 mm-objektiv eller med 14-42 mm samt et objektiv på 45-200 mm. Vi forventer en pris omkring 5300 kroner for kittet med et objektiv.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev