Cookie- og privatlivspolitik

Verdensnyhed fra Sony

Sony giver konkurrenterne kamp til stregen med det første kompakte systemkamera, Alpha7, med full-frame sensor.

  • Dato: 16.10.2013

Sony introducerer det nye Alpha7, som er intet mindre end verdens første kompakte systemkamera med full-frame sensor. Mere præcist er der tale om en 35 mm stor full-frame Exmor cmos-sensor med 24,0 mio. pixels. Kameraet har en avanceret BIONZ X-processor, som ifølge producenten giver mulighed for tre gange hurtigere billedbehandling og forbedret områdespecifik støjreduktion.

Den forbedrede hybride autofokus kombinerer hurtig fasedetektions-autofokus med en præcis kontrastdetektions-autofokus, så det bliver lettere at fange selv hurtige bevægelser. Det robuste kamerahus er magnesiumlegeret og afviser både støv og fugt. Alpha7 understøtter både wi-fi og NFC, så det bliver let at få en direkte trådløs forbindelse mellem kameraet og Android-smartphones eller -tablets.

Samtidig med lanceringen af Alpha7, lancerer Sony det dyrere søsterkamera Alpha7R med 36,0 mio. pixels. Ifølge producenten er de to modeller de to mindste og letteste full-frame kameraer på markedet.

Alpha7 er tilgængelig fra midten af november. Vejledende udsalgspris for kamerahuset er 12.600 kroner. Alpha7 med en kit-optik på 28-70 mm kan fås til 14.900 kroner. Vejledende udsalgspris for Alpha7R er 17.700 kroner for huset alene.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev