Cookie- og privatlivspolitik

X-T1 nu i sølv

Fujifilm har lanceret en ny version af det vejrbestandige X-T1.

  • Dato: 11.09.2014

Fujilfilm opruster for alvor klar til Photokina med endnu en ny model, denne gang er det systemkameraet X-T1 Graphite Silver. Kameraet har en stor elektronisk OLED-søger og en APS-C X-Trans cmos II-sensor med en opløsning på 16,3 mio. pixels samt lynhurtig autofokus.

Den sølvfarvede X-T1 har flere af de samme funktioner, som der er hos den nylancerede X100T. Herunder en højeste lukkerhastighed på 1/32.000 sekund med elektronisk lukker, mulighed for at simulere film-effekten Classic Chrome og en særlig live view-funktion til alle film-effekter. X-T1 har en flerlagsbelægning, der ifølge producenten skulle give en ekstra flot finish.

Både den sølvfarvede og den sorte version af kameraet får en firmwareopdatering i december, der vil byde på en række forbederinger. Blandt disse er muligheden for at udvælge autofokus-området med firvejsknappen og muligheden for at tilpasse funktionerne i Q-menuen, så de passer til brugeren. Man får også mulighed for at vælge flere hastigheder i videooptagelser som fx 50, 25, og 24 billeder per sekund. X-T1 Graphite Silver vil komme til at koste 10.999 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev