Cookie- og privatlivspolitik

Hårdfør Nikon bliver endnu bedre

Den nye vandhund AW110 klarer ned til 18 meter og byder på OLED-skærm. Nikon har også forbedret en række andre COOLPIX-modeller og kommer med en ny vidvinkeloptik.

  • Dato: 29.01.2013

Den japanske fotomesse CP+ er skudt i gang med en række nyheder, hvor Nikon især byder ind med en vifte af nye kompaktkameraer. Først og fremmest er der kommet et nyt hårdført flagskib i form af COOLPIX AW110, der kan klare at komme helt med ned på 18 meters vand, mens det er stødsikkert nok til at blive tabt fra to meter.

En anden markant forbedring i forhold til forgængeren er en ny lysstærk og kontrastrig OLED-skærm med en opløsning på 614.000 punkter. Objektivet dækker 28 mm til 140 mm, og den baggrundsbelyste cmos-sensor har en opløsning på 16,0 mio. pixels. Der er indbygget gps og wi-fi. COOLPIX AW110 fås i farverne camouflage, blå, sort og orange, og har en vejledende pris på 2895 kroner.

Nikon er også klar med det lille COOLPIX S31, der kan klare at komme med ned på fem meters dybde. Det koster blot 895 kroner og er altså oplagt som hele familiens feriekamera. Det er stødsikkert fra 1,2 meter, og blitzen sidder i midten. Det har 3x optisk zoom, og en opløsning på 10,0 mio. pixels.

Det kraftige zoomkamera COOLPIX P520 er også blevet forbedret i forhold til forgængeren. Det har stadigvæk 42x optisk zoom, der dækker 24 mm til 1000 mm, men nu er der kommet en baggrundsbelyst cmos-sensor til med en opløsning på 18,1 mio. pixels. P520 har en fleksibel skærm på 3,2 tommer, og det koster 3495 kroner.

Endelig har Nikon lanceret vidvinkelobjektivet AF-S NIKKOR 18–35mm F3.5–4.5G ED, der er målrettet full-frame-kameraer. På fx D600 klarer det altså en vild vidvinkel på 18 mm. Det vejer blot 385 gram og har en vejledende pris på 5695 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev