Cookie- og privatlivspolitik

Tag billeder på skiferien uden at fare vild

Hvis du overvejer et nyt robust kamera til skiferien eller snorkelturen til de varme lande, så er Panasonic klar med et frisk bud. Lumix DMC-FT3 har endda indbygget gps, kompas, højdemåler og barometer.

  • Dato: 25.01.2011

Et vejrbestandigt kamera, som kan tåle lidt af hvert er absolut sagen når man er på ferie under ekstreme forhold. Lumix DMC-FT3 er et nyt bud fra Panasonic på denne front. Kameraet kan klare temperaturer ned til -10 grader, tage billeder under vandet ned til 12 meters dybde og tåle fald fra to meters højde.

Det kompakte kamera, som fås i friske farver, byder på en opløsning på 12,1 mio. pixels og 4,6x optisk zoom, som dækker området 28-128 mm. Kameraet har desuden indbygget gps, og ganske overraskende er der desuden både kompas, højdemåler og barometer. Det er dermed det ideelle kamera for dem, der elsker udfordringer i det fri.

Panasonic Lumix DMC-FT3 kan også optage video i Full HD, kameraet kommer med Panasonics særlige 3-d-funktion til fotooptagelser. Kameraet skulle gerne være i butikkerne i løbet af marts. Prisen på det robuste vidunder er endnu ikke fastsat.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev