Cookie- og privatlivspolitik

Tag undervandsfotos med Ricoh

Med kameraet Ricoh PX er du klar til sommerferien. Kameraet kan nemlig tage billeder under vandet ned til tre meters dybde. Skulle du tabe kameraet kan det klare fald fra 1,5 meters højde.

  • Dato: 10.06.2011

Ricoh er en af pionererne når det gælder robuste kameraer, og deres kraftige G-modeller har i årevis været blandt favoritterne på fx byggepladser. G-modellerne er dog noget klodsede designet i forhold til de mange nyere undervandskameraer fra fx Olympus og Panasonic. Med Ricoh PX er der lagt op til hård konkurrence på denne front.

Kameraet er ganske kompakt, og mest karakteristisk er objektivet, som udelukkende bevæger sig inde i kameraet. Det betyder at dimensionerne er uændrede uanset om man fotograferer med vidvinkel eller tele. Der er 5x zoom, som dækker området 28-140 mm. Opløsningen er på hele 16,0 mio. pixels, hvilket er ganske meget i denne klasse.

Undervandsfotografen kan tage kameraet ned på tre meters dybde. Desuden kan kameraet tåle at blive tabt fra 1,5 meters højde. Som en ekstra forstærkning kan man købe farvestrålende silikone covers. Kameraet koster omkring 1400 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev