Cookie- og privatlivspolitik
Pentax Optio WG1-GPS

Vandhund med gps fra Pentax

Det er efterhånden blevet en tradition, at Pentax lancerer et nyt, vandtæt kamera hvert år. Denne gang er der dog hele to nye modeller – og det ene har indbygget gps.

  • Dato: 08.02.2011

Med de to nye modeller, Optio WG-1 og WG-1-GPS, er Pentax’ vandtætte modeller blevet endnu mere robuste end før. De klarer frit fald på 1,5 meter og kan klare et tryk på 100 kilo. De er naturligvis også tætnet mod støv og sand og kan klare ti minusgrader. Ryger de med i vandet, kan man fotografere på ned til ti meters dybde.

Pentax Optio WG1

De to kameraer er ens, bortset fra at WG-1-GPS har indbygget gps-modtager, der forsyner billederne med koordinater, så man altid ved, hvor de er taget. Der er 14,0 mio. pixels at gøre godt med, og objektivet har 5x zoom, som svarer til 28-140 mm. Man kan komme så tæt på som en cm fra motivet med makrofunktionen. Video optages i HD med 720 x 1280 pixels.

Kameraerne ventes på markedet i slutningen af marts. De vejledende priser er 2399 kroner for Optio WG-1 og 2999 kroner for Optio WG-1-GPS.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev