Cookie- og privatlivspolitik
Olympus LS-20M

Lydoptager skyder video i Full HD

Olympus er ikke kun store i kameraverdenen, men også inden for lydoptagere, og med den nye LS-20M kombineres de to produkttyper.

  • Dato: 07.05.2011

LS-20M er en bærbar lydoptager, der blot fylder 13,5 x 6,3 x 1,8 cm og vejer 154 gram. Alligevel er den i stand til at optage stereolyd i en bedre kvalitet end den, man kender fra cd. Dermed kan den fx bruges til koncertoptagelser. Og fotografer kan benytte den til at indfange lyden fra de steder, de tager billeder, så den senere kan bruges i slideshows med fotos.

Men LS-20M har også indbygget videokamera, der optager i Full HD-opløsning på 1920 x 1080 pixels med 30 billeder i sekundet. Optagelserne gemmes i mp4-format med det effektive H.264-codec, der giver høj kvalitet, mens filstørrelsen holdes på et begrænset niveau.

Der medfølger et SD-kort på to gigabytes, som kan skiftes ud med et SDHC-kort på op til 32 gigabytes. Optagelserne kan overføres til computeren via usb 2, og der er også indbygget HDMI-udgang, så man via et kabel kan koble optageren direkte til fjernsynet og se videoklippene i fuld opløsning. LS-20M ventes på markedet til juni, og vi gætter på, at prisen vil ligge omkring 2600 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev