Cookie- og privatlivspolitik

Topvideo i lommeformat

Blackmagic Design, som er kendt for deres professionelle videoudstyr, er klar med et lommekamera, der skulle levere video i topkvalitet.

  • Dato: 10.04.2013

Blackmagic Pocket Cinema Camera er et flot designet filmkamera i lommeformat. Umiddelbart ligner det et kompakt systemkamera. Og der er da også store ligheder. Fx benytter kameraet Micro Four Thirds-objektiver og udformningen med et fikst håndgreb betyder, at forskellen er svær at få øje på.

Inden i kameraet er der dog store forskelle. Der er tale om et decideret filmkamera, som optager video i formatet CinemaDNG RAW, og sensoren har et såkaldt Super 16mm-format med en Full HD-opløsning på 1080p. Det dynamiske områder dækker over 13 trin, som er med til at sikre optagelser i biografkvalitet. Der er indbygget optager til SD-kort til Apple ProRes.

Kameraets skærm fungerer som søger, og det er også her man har adgang til kameramenuen. Kameraet, som er udviklet til brug, hvor store videokameraer er for upraktiske, skulle være klar til levering i juli til en pris omkring 6000 kroner uden objektiv.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev