Cookie- og privatlivspolitik

Vild firmware på vej til EOS 7D

Ejere af det populære action kamera får snart en gratis gave fra Canon i form af blandt andet bedre ydelse med raw-filer og helt nye funktioner.

  • Dato: 28.06.2012

Ny firmware til et kamera er som regel alt andet end en ophidsende affære, da der bare bliver rettet nogle fejl, men det bliver der sandelig lavet om på med Canons kommende firmwareopdatering til spejlreflekskameraet EOS 7D. Der er nemlig massevis af forbedringer.

Den mest opsigtsvækkende er, at kameraet nu vil kunne affyre 25 raw-filer i rap, inden bufferen bliver fyldt. EOS 7D har hidtil kun kunnet klare 15 skud. Blandt de nye funktioner tæller muligheden for at konvertere raw-filer direkte i kameraet, lige som man nu vil kunne tildele billederne stjerner, mens man kigger dem igennem på skærmen.

Det bliver også muligt at indstille, hvor høj en ISO-værdi, som kameraet må benytte, når Auto ISO er aktiveret. Endnu en nyhed er, at man kan indstille lydniveauet på videooptagelser. Du kan på engelsk læse mere om alle forbedringerne til Canon EOS 7D her. Den nye firmware kommer i løbet af august.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev