Cookie- og privatlivspolitik

Ekstremt zoomkamera fra Olympus

Olympus har igennem de sidste fem år ligger i førergruppen når det gælder kompaktkameraer med ekstrem zoom. Med lanceringen af SP-820UZ har Olympus foretaget endnu et kraftspring.

  • Dato: 23.08.2012

Da Olympus tilbage i 2005 lancerede kameraet SP-550UZ med 18x zoom, var verdenspressen ved at falde bagover. Det var en uhørt rekord. Siden har andre producenter meldt sig på banen og konkurrencen blandt kameraer med såkaldt ultrazoom er nu virkelige hård. Her har fx Canon, Fujifilm og Sony også stærke kort på hånden. Og da Nikon tidligere på året kunne præsentere COOLPIX P510 med hele 41,7x optisk zoom, var tonen for alvor slået an.

Nu svarer Olympus igen med kameraet SP-820UZ, der har 40x optisk zoom. Det betyder, at zoomobjektivet dækker et brændviddeområde fra 22,4 til 896 mm. Der er indbygget billedstabilisering og kameraet byder på en opløsning på 14,0 mio. pixels. SP-820UZ kan desuden optage video i Full HD.

Olympus SP-820UZ er fyldt med kreative funktioner og filtre og kan overføre billeder via Eye-Fi-kort. Skærmen måler 3,0 tommer og består af 460.000 punkter.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev