Cookie- og privatlivspolitik
Olympus SP-810 UZ

Endnu mere zoom fra Olympus

I 2007 startede Olympus et zoomkapløb med SP-550 UZ med hele 18x zoom. Nu har firmaet fordoblet zoomkraften og i dag præsenteret SP-810 UZ med et objektiv på 36x zoom, og det sætter endda en ny rekord.

  • Dato: 27.07.2011

Da Olympus i januar 2007 præsenterede SP-550 UZ var det nærmest en revolution, at man kunne få hele 18x zoom i et kompaktkamera. Og i de følgende år satte de flere nye rekorder. I januar i år tog Nikon dog førertrøjen på med Coolpix P500 med 36x zoom, og nu rykker Olympus op på siden med det nye SP-810 UZ, der har et brændviddeområde svarende til 24-864 mm. Det er altså ikke bare en kraftig tele, man får, men også en heftig vidvinkel.

Ikke alene er zoomen kraftig, men SP-810 UZ er også verdens mindste kamera med en zoom på over 30x. Det har en opløsning på 13,8 mio. pixels og kan optage video i HD 720p. Der er blandt andet en indbygget panoramafunktion og mulighed for at optage 3-d-billeder. Kameraet kommer på gaden til september.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev