Cookie- og privatlivspolitik

Fujifilm med kraftig zoom og planer om systemkamera

Det kommende zoomkamera X-S1 arver sensor fra X10, og et nyt systemkamera er på vej

  • Dato: 11.10.2011

Fujifilm har skabt masser af anerkendelse efter deres meget vellykkede X100 med stor sensor og fast brændvidde, og nu vil firmaet bygge videre på successen. De har allerede sendt lillebror X10 på gaden, Fujifilm har taget EXR CMOS-billedchippen fra X10 og puttet ind i et kraftigt zoomkamera kaldet X-S1.

Det har 26x zoom, der dækker et område fra en god vidvinkel på 24 mm til en stærk tele på 624 mm. X-S1 har desuden en elektronisk søger med en opløsning på 1,44 mio. punkter. Billedchippen måler 8,8 x 6,6 mm og er dermed lidt større end den, som Canon og Nikon bruger deres G12 og P7100. X-S1 ventes at komme på gaden i slutningen af året eller i begyndelsen af 2012.

En endnu større nyhed er dog, at Fujifilm vil komme med et særligt systemkamera, hvor firmaet lover, at både opløsning og lav støj vil være bedre end en full-frame-billedchip. Det nye system blive være noget andet end Micro Four Thirds eller de andre systemkameraer, siger Fujifilm og lover, at der bliver tale om kameraer af premium-kvalitet. Vi vil komme til at høre mere om systemet ved 2012 International CES i midten af januar. Du kan læse mere om annonceringerne på denne japanske side her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev