Cookie- og privatlivspolitik

Leica overrasker med zoomkamera

Med lanceringen af X Vario er Leica klar med verdens første kompaktkamera, der kombinerer en APS-C-sensor med et zoomobjektiv.

  • Dato: 12.06.2013

Det nye avancerede kompaktkamera X Vario lægger sig i forlængelse af Leicas kompakte X-serie, hvor X2 er den seneste, og X Vario minder på mange måder om den. Det gælder fx sensoren på 16,2 mio. pixels, men også når det fx gælder ISO-området, der går til 12.800, hastigheder og manuelle indstillingsmuligheder.

Men her hører lighederne op. Det faste objektiv på 36 mm er erstattet af det spritnye zoomobjektiv Vario Elmar 18-46 mm F3.5-6.4 ASPH, som med brændviddeforlængelse svarer til 28-70 mm. Desuden er skærmen blevet kraftigt opgraderet, så den nu er på 3,0 tommer med en opløsning på 921.600 punkter.

Kameraet har desuden fået et designmæssigt løft, så det nu i højere grad ligner den prestigefulde M-serie. Der er ingen indbygget søger, men man kan købe en elektronisk søger som tilbehør. Den eksklusive mode fra Leica koster 19.495 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev