Cookie- og privatlivspolitik

Panasonic Lumix DMC-FZ150

Med FZ150 fra Panasonic får du masser af vidvinkel og tele. Kameraet er Panasonics stærke bud på et kompakt ultrazoom-kamera, men billedkvaliteten viser svaghedstegn.

  • Dato: 29.02.2012

Lumix DMC-FZ150 dækker et zoomområde, som ville kræve en lottogevinst, en stabel objektiver samt flere fototasker at dække med sit spejlreflekskamera. Det har 24x optisk zoom, som dækker området fra 25 mm vidvinkel til 600 mm tele. Det er et enormt brændviddeområde, som betyder, at man både kan indfange dramatiske landskaber og ekstreme nærbilleder af naturens dyr. Det er også en fordel, at FZ150 har en præcis og reaktionsstærk autofokus, hvor det kun er ganske få motiver ved de yderste brændvidder, som bliver uskarpe.

Panasonic har valgt at gå ned i opløsning i forhold til kameraets forgænger FZ100, præcis som Canon gjorde med PowerShot SX40 HS. FZ100 havde en opløsning på 14,0 mio. pixels, mens FZ150 nøjes med 12,0 mio. pixels. Idéen er, at kameraet ad den vej bliver bedre til at håndtere billedstøj ved høje ISO-tal, da sensoren ikke længere skal indeholde lige så mange billedinformationer. I praksis er billedstøjen blevet mindre markant med FZ150, men man må stadig leve med korn og farvestøj fra ISO 1600.

Bedømmelse 81%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 4
Bestil DIGITAL FOTOÅrets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev