ACDSee Pro 6 med langt bedre billedbehandling

Der kommet markant bedre muligheder for at forbedre farver og male justeringer på udvalgte områder. Og så kan programmet håndtere store filer med lethed.

26. september 2012

ACDSee Pro har længe været kendt som et fremragende program til at organisere dine billeder, men med version 6 har billedbehandlingsdelen fået et markant løft. En af de vigtigste forbedringer er, at man nu kan male sine justeringer på udvalgte områder uden, at det originale billede ændres. Man kan altså altid gå tilbage og rette i dem.

Programmet kører nu i 64-bit, hvilket gør det langt hurtigere, når man arbejder med store filer og massevis af billeder. ACDSee Pro 6 har også fået forbedrede funktioner til at øge skarpheden og fjerne støj, ligesom der nu er en funktion til at konvertere billederne til sort-hvid med optimalt resultat.

Desuden kan man nu justere farverne individuelt med Advanced Color Tools, ligesom farvestyringen er forbedret, så man lettere er sikret de samme nuancer fra fx skærm til print. Endelig er der kommet til nye effekter til, så man fx kan skabe et drømmende skær med Soft Focus. En fuld version koster 99,99 dollars svarende til 576 danske kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...