Adobes fototjeneste er nu gratis

Nu koster det ikke en krone at benytte Adobe Revel til at vise dine billeder frem eller synkronisere dem mellem flere enheder.

19. december 2012

Den særlige fototjeneste Revel fra Adobe giver dig ikke kun mulighed for at vise og dele dine billeder, du kan også lave billedbehandlingen via skyen og synkronisere dem mellem flere enheder som computer, tablet og smartphone.

Tjenesten har hidtil kostet penge at benytte, men den er netop blevet delt op i en gratis version og en såkaldt Premium Level. Forskellen er, at du med den gratis udgave efter de første 30 dage kun kan uploade 50 fotos om måneden. De første 30 dage kan du dog lægge lige så mange op på tjenesten, som du ønsker.

Fototjenesten findes indtil videre til iOS-enheder som fx iPhone og iPad samt til Mac, men man kan sagtens oprette sig som gratis bruger og derefter bruge fx Lightroom 4 på en Windows-maskine til at lægge sine billeder op på tjenesten. Du kan læse meget mere om alle mulighederne i Adobe Revel her. Premium Level koster 5,99 dollars om måneden, svarende til godt 33 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...