DxO klar med ny raw-konverter

DxO er klar med programmet OpticsPro 11, som er den seneste version af firmaets effektive raw-konverter, hvor ikke mindst støjreduktionen skulle udfordre Adobe.

6. juni 2016

Det franske softwarefirma DxO har tradition for at lave seriøse billedbehandlingsprogrammer med høj effektivitet. Nu er franskmændende klar med elvte version af programmet OpticsPro. Forgængerens støjreduktion har tidligere taget os med storm, og franskmændende lover, at funktionen nu er blevet endnu bedre. Det lyder som en klar udfordring til Adobes Camera Raw og Lightroom – og vi kan dårligt vente med at prøve det af.

DxO OpticsPro 11 har også fået en særlig spotmålende indstilling, som afgrænser effekten af en justering indenfor et toneområde, man selv kan definere. Desuden er der kommet en automatisk korrektion for røde øjne.

Som forgængerne af det stærke program, er det muligt at lave automatisk objektivkorrektion, hvor man kan rette billederne for optiske fejl som kromatisk abberation og fortegning. Du kan hente en gratis prøveversion af programmet her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...