Endnu stærkere raw-konverter fra DxO

Med det nye DxO Optics Pro 8 bliver det uhyre nemt at redde fejleksponeringer. Dine objektiver kan også se frem til at blive endnu skarpere.

25. oktober 2012

Franske DxO har med deres raw-konverter Optics Pro budt på markedets allerbedste funktioner, når det gælder korrektion af objektivfejl, men med deres nye version 8 af programmet kommer der endnu flere styrker til.

Først og fremmest er der nyheden DxO Smart Lighting, der med en enkelt skydeknap kan forbedre kontrastfyldte motiver ved at lysne skyggefyldte områder og redde højlys. Og med værktøjet Selective tone kan man så finpudse lyset i henholdsvis højlys, skygger og mellemtoner. Disse justeringer sker som udgangspunkt automatisk, så man ikke engang skal røre en finger for at få glæde af dem.

DxO Optics Pro 8 byder også på en forbedret udgave af DxOs Lens softness-funktion til at genskabe skarphed og detaljer fra objektiver, der fx ikke tegner helt skarpt i hjørnerne. Og så kan man nu redde detaljer i farveområder, der ellers er brændt ud. Du kan på engelsk læse meget mere om den nye DxO Optics Pro 8 her. Man kan hente en prøveversion fra den 29. oktober, og nyheden kan købes med rabat indtil den 15. november.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...