Capture One 20 på computerskærm

Capture One 20 fås til både Mac- og Windows-computere.

© Shutterstock

Få stor rabat på særudgave af Capture One Pro 20

Som abonnent på Digital FOTO kan du nu købe en specialudgave af Capture One 20 til billedredigering, hvor du får en bonuspakke til en værdi af mere end 3000 kroner med i prisen.

5. december 2019 af Kristoffer Engbo

Mange professionelle fotografer sværger til Capture One, når billederne skal redigeres på computeren. 

Det skyldes blandt andet, at du kan tilpasse brugerfladen fuldstændig efter dine egen smag, så kun de værktøjer, du bruger, er synlige, og de ligger, hvor du vil have dem.

Desuden giver Capture One dig mulighed for at tilpasse farverne i dine raw- og jpeg-billeder meget præcist, og du kan lave justeringer, der kun påvirker dele af billedet, ved hjælp af masker og lag.

>Læs også: Ny stor videopakke gør dig endnu bedre i Lightroom

Spar mere end 3000 kroner på Capture One Pro 20

Som abonnent på Digital FOTO kan du nu købe Capture One Pro 20 i en særudgave, hvor du får en bonuspakke med mere end 80 såkaldte Styles med for samme pris, som programmet koster alene.

Eksempel på Style

Styles er færdige justeringer i Capture One, som man hurtigt kan tilføje. Til venstre ses originalen og til højre er brugt en Style fra pakken Latitude | Pacific.

© John Schell

Styles er forindstillinger af justeringer, som du kan føje til dine billeder med få klik. De kan hjælpe dig med at få et ensartet præg i dine fotos, og så er det en nem måde at prøve fx forskellige sort-hvid-konverteringer af. 

De 81 Styles er fordelt i syv pakker, kaldet Style Packs, og skulle du købe pakkerne hver for sig, ville de koste mere end 3000 kroner, men i den særlige udgave af Capture One til Digital FOTOs abonnenter får du dem altså med gratis, når du betaler de 349 euro, svarende til omkring 2610 kroner, som programmet koster alene.

Læs også: 6 grunde til at bruge Capture One til billedbehandling

Film Style til Capture One

Denne stilart er fra pakken Film Styles med effekter fra analoge film.

© Phase One

Style Packs i pakken

Film Styles – 15 forindstillinger, der bygger på farver, kontrast og teksturer fra analoge filmtyper.

Cinematic Styles – Indeholder 18 indstillinger, der er inspireret af spillefilms farvetoner.

Black & White Styles – 18 stilarter, der giver forskellige udtryk i gråtoner.

Latitude | Deep Forest – Her er otte stilarter, som føjer mystik til billederne.

Latitude | Sunbound – Otte justeringer, der giver varme og dybde i dine fotos.

Latitude | Pacific – Fotografen John Schell har lavet syv Styles inspireret af nogle af hans favoritsteder til surfing på den amerikanske vestkyst.

Latitude | Infinite Peaks – Syv justeringer lavet af fotografen Bryan Minear med inspiration fra hans favoritsteder at fotografere.

Sådan køber du særudgaven af Capture One Pro 20

Du køber den særlige udgave af Capture One Pro 20, hvor du får de 81 Styles til en værdi af over 3000 kroner med gratis, via Fordelszonen.

I Fordelszonen hjælper vi dig også i gang med programmet i to videoer, og desuden kan du hente en demoversion, så du kan prøve programmet, før du løber det.

> Læs også: Hent fuld version af Skylum Aurora HDR 2018

Fordelszonen er vores digitale og aflåste univers til abonnenter, hvor du også finder masser af videoer om fototeknik og billedbehandling, e-bøger, software og meget andet.

Klik her for at købe den særlig udgave af programmet.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...