Flottere HDR-skud helt uden bøvl

Med det nye program HDR Exposure 3 er det ikke længere nødvendigt med stativ for at skabe skarpe billeder med massevis af detaljer.

29. juli 2013

Amerikanske Unified Color er kendt for deres særlige HDR-software, hvor farver og lysinformationer bliver justeret separat i et stort farverum for at opnå maksimal billedkvalitet. Med version 3 af programmet HDR Exposure er det blevet endnu bedre.

Først og fremmest har HDR Exposure 3 fået en ny teknologi til at matche de forskellige eksponeringers placeringer, så det ikke længere er strengt nødvendigt at benytte stativ for at få skarpe sammensmeltninger. Samtidig er der kommet en effektiv funktion til at fjerne bevægelige elementer i motivet, så de kun ses én gang og ikke optræder som spøgelser flere steder.

Billedkvaliteten er dog også blevet styrket i den nye version. En ny såkaldt Adaptive Tone Mapping sikrer, at der både er flot kontrast og massevis af detaljer i hele toneområdet fra skygger til højlys. HDR Exposure 3 er et selvstændigt program, der koster 669 kroner, når man køber fra firmaets hjemmeside unifiedcolor.com. Man kan også få versionen 32 Float v3, der er en plug-in til Photoshop og koster 500 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...