50 fede foto-apps

Tag billeder med et russisk plastikkamera, på legendariske film fra Agfa, gennem et fiskeøje eller få professionel fotohjælp for ganske få kroner - med din mobiltelefon.

Hent hele artiklen og læs meget mere om alle de fede foto-apps.

Med små apps kan du nemlig vride fantastiske fotos ud af din Smartphone. Vi har her valgt de 50 bedste fotoapplikationer til mobilen.

Den ordinære mobiltelefon, som kun kan ringe og sende tekstbeskeder, er på vej ud for at blive aflyst af de såkaldte smartphones. Det giver en masse nye muligheder for alle, som har brug for små programmer, som man altid kan have ved hånden. Ikke mindst os fotografer.

Uanset hvilken smartphone man besidder, er det nemt at købe programmer, som enten kan hjælpe i forskellige fotosituationer eller ganske enkelt øger fotoglæden, når man fotograferer med sin mobiltelefon. Især er der et væld af muligheder for filtre og effekter samt for at få manuel kontrol med kameraindstillingerne. Der gemmer sig også avancerede muligheder i mobilen, som fx programmet DSLR Camera Remote Lite, hvor du kan styre dit spejlrefleks trådløst.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...