Apple-nyt for fotografer på farten

Med præsentationen af iOS 7 til iPhone og iPad er der spændende fotonyheder til entusiasten.

11. juni 2013

Er du ivrig iPhone eller iPad-fotograf, kom der spændende nyheder frem under præsentationen af den nye version af iOS fra Apple. Inspireret af fx Instagram og andre tjenester kan man nu opleve indbyggede fotofiltre i deres Camera app. Blandt valgmulighederne er filtre med sort-hvid, kraftig farvemætning og lignende effekter. Man får også mulighed for at skyde i det klassiske kvadratiske format i selve app'en.

Er du også ved at drukne i billeder, er en anden god nyhed, at der bliver bedre mulighed for organisering i Photo app. Billederne bliver organiseret i Moments og Collections, der automatisk sorteres efter geografisk beliggenhed og dato, så man lettere får overblik over hele årets optagelser.

Det skulle også blive lettere at dele billeder med venner og familie takket være AirDrop. Som en nyhed i iCloud kan andre nu tilføje deres billeder til Photo Stream, så man lettere kan dele dem. Det bliver også muligt at dele videoklip. Der er ingen konkret dato for, hvornår iOS 7 kommer på gaden, men det bliver formodentlig i september, hvis man følger producentens normale udgivelsesfrekvens.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...