Giv dit iPhone-kamera nyt liv

Med Camera Awesome kan du lysmåle fra ét område i motivet og samtidig fokusere et helt andet sted.

Kameraet i iPhone 4S byder på høj billedkvalitet, men det er ret begrænset, når det kommer til indstillinger og mere avancerede funktioner. Men det kan du nu rette op på helt gratis ved hjælp af den nye App Camera Awesome.

Den er lavet af SmugMug, som også står bag det stærke online-fotogalleri ved samme navn. For fotoentusiasten er den store fordel med Camera Awesome, at man ved hjælp af to fingre kan indstille kameraet til at lysmåle fra ét område og stille skarpt et andet sted. Vi har prøvet det, og det virker glimrende i praksis.

En anden velkommen funktion er muligheden for at indsætte flere forskellige typer hjælpelinjer på skærmen. Man kan også vælge at tage serieoptagelser eller skyde flere fotos med et interval på op til 60 sekunder. Endelig er der indbygget billedbehandlingen lige fra funktionen Awesomize, der automatisk forbedrer dine billeder, til en række forskellige effektfiltre. Du kan læse mere her eller hente Camera Awesome fra App Store. Den kan bruges til både iPhone, iPod touch og iPad, men kræver, at du har installeret iOS 4.3 eller nyere.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...