Google klar med nyt fotoprogram

Med den nye, smart app Google Fotos til Google Phone og iOS gør Google det både nemmere og sjovere at gemme og dele billeder.

1. juni 2015

Google er klar med deres nye app Fotos, som både fås til Googles styresystem og Apples iOS. Appen er gratis og man får ubegrænset plads til billeder i skyen med en maksimal størrelse på 16,0 mio. pixels per foto. Billederne bliver automatisk lagret og synkroniseret, så de befinder sig trygt og er tilgængelige på alle de enheder, man bruger. Billederne komprimeres, men gemmes i en opløsning, der gør det muligt at printe i høj oplsøning.

Google organiserer automatisk dine billeder efter mennesker, steder og vigtige begivneheder, så man ikke behøver at give billederne emneord eller oprette albums. Programmet er også i stand til at sammensætte panoramaer eller HDR-billeder automatisk. Google Fotos kan endda sammensætte en lille video med nogle billeder og videoklip fra en bestemt begivenhed. Her kommer videon automatisk ud med effekter og musik lige til at dele. Vi har allerede prøvet appen, og vi er ret begejstret for de mange smarte funktioner, der fungerer overraskende godt. Apple har fået kamp til stregen her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...