Google Photos er populær

Google Photos: 24 milliarder selfies på 1 år

Google Photos blev lanceret 28. maj 2015, og på det første leveår har fototjenesten opnået stor succes. I det seneste år har mere end 200 millioner brugere gemt billeder svarende til 13,7 petabyte på Googles servere. 24 milliarder af disse billeder er selfies - det har Google fastslået ud fra Photos' automatiske labelsystem, som har tilføjet mere end 2 billioner gange.Samlingen af billeder er allerede nu så enorm, at det ville tage én person 424 år at bladre gennem alle de billeder, som er gemt på Google Photos.Backup og billeddeling

31. maj 2016

Google Photos blev lanceret 28. maj 2015, og på det første leveår har fototjenesten opnået stor succes.

I det seneste år har mere end 200 millioner brugere gemt billeder svarende til 13,7 petabyte på Googles servere.

24 milliarder af disse billeder er selfies - det har Google fastslået ud fra Photos' automatiske labelsystem, som har tilføjet mere end 2 billioner gange.

Samlingen af billeder er allerede nu så enorm, at det ville tage én person 424 år at bladre gennem alle de billeder, som er gemt på Google Photos.

Backup og billeddeling

Google Photos er en kombineret backup- og delingstjeneste, som fungerer uafhængigt af andre programmer.

Et lille tip fra Google her på årsdagen er, at man kan trykke "Shift+?" på samme tid, mens du kigger billeder igennem for at få en liste over gode4 genveje til programmet.

På den måde bliver det endnu lettere at navigere rundt på sitet.

Google tilbyder reelt gratis og ubegrænset lagring af billeder, men hvis de enkelte billeder fylder for meget, kan du løbe tør for plads. Altså er det ikke det optimale sted at gemme alle dine RAW-filer.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...