Instagram giver endelig efter for brugernes krav

Men nu er der godt nyt. En af de allermest ønskede funktioner hos Instagram er nu endelig en realitet. Og det er godt nyt for alle fotografer.

1. september 2016

“Nårh nej, det kan man ikke på Instagram” – en sætning, de fleste har hørt et par gange, når de har forsøgt at zoome ind for at se nærmere på et billede.

Men nu er der endelig godt nyt. Brugerne har talt, og Instagram har lyttet. Nyeste funktion hos billedtjenesten er nemlig muligheden for at “knibe” med fingrene for at zoome i et billede.

[Finally! Good news to all photographers. At last Instagram lets us pinch to zoom. Yay! #instanews #pinchtozoom #diginordic #digitalfoto #bonnierdigitalfoto #digikuva #photonews](https://www.instagram.com/p/BJzpxU_j4A-/) En video slået op af Digital FOTO, Digikuva (@diginordic) den

Det er især gode nyheder for fotografer, der kan komme helt tæt på detaljerne i nogle af de mange fantastiske fotos, der florerer på Instagram.

**> Læs også 7 tips til bedre Instagram-billeder

Zoomfunktionen virker både i dit feed, på folks profiler og i den nye Explore-funktion. Når du slipper med fingrene, hopper billedet tilbage til udgangspunktet igen.

Funktionen effektueres med det samme, så du kan zoome løs nu og her.

Husk at følge Digital FOTO på Instagram! Vi hedder DigiNordic, og du finder os her...**

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...