Fjern baggrund på billede app

Denne app til fritlægning af billeder gør det nemmere at fjerne baggrunden.

App til fritlægning af billeder

Med en hvid baggrund app bliver fritlægning af billeder nemt og hurtigt, og dine produktbilleder får en ensartet, hvid baggrund.

3. oktober 2017

Fritlægning af billeder er en nyttig kundskab at have, ikke blot som fotograf men også hvis du vil sælge noget på fx Den Blå Avis. Ofte vil man gerne have noget, der ligner et rigtigt produktfoto, men fritlægning af billeder kan være besværligt og tidskrævende. En hvid baggrund app kan derfor spare tid, hvis fritlægning af billeder skal gå hurtigt.

Bliv dygtig til Photoshop lige her

Hvid baggrund app

Den udfordring har den i forvejen populære foto-app Camera51 taget op. De har udviklet appen Product App til fritlægning af billeder, der hurtigt og nemt laver dit billede om til et produktskud på en fin, hvid baggrund. 

Du tager bare et billede af det kamera eller de sko, du vil sælge, på en ensfarvet baggrund, og så isolerer appen dit produkt, fjerner baggrunden, indsætter en hvid baggrund og tilføjer en smule skygge. Er du ikke helt tilfreds med appens fritlægning af billeder, har du selv mulighed for finjustere lys og andre detaljer.

Se en demonstration af, hvordan Product App klarer fritlægning af billeder og tilføjer hvid baggrund her.

App til Mac fritlægning

Product App fungerer kun med Android-enheder, men på Camera51s hjemmeside lover de, at der snart kommer en app til Mac fritlægning. Hvis du leder efter en hvid baggrund app til Mac, tilbyder Adobe Photoshop Mix blandt andet fritlægning af billeder. 

Men selv om en app til fritlægning af billeder er smart, får du stadig mere kontrol, hvis du bruger et billedbehandlingsprogram til at fjerne baggrunden på dit billede. I denne video, kan du lære alt, du skal vide, om fritlægning af billeder i Photoshop.

Appen Product Camera til fritlægning af billeder kan hentes til Android via Google Play

Få hjælp til at styrke dine Photoshop-kundskaber lige her med Fotoshop-skolen. Køb den lige nu sammen med to numre af Digital Foto for kun 49 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt kun 98 kr.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...