Juletilbud på software

Der er masser af penge at spare netop nu

22. december 2011

Hvis du står og mangler at købe en julegave til en fotoglad ven, men ikke kan nå i butikken, er der flere gode juletilbud online på en række stærke programmer.

Den avancerede raw-konverter DxO Optics Pro 7 er netop kommet i en spritny udgave, og det kan købes med 30 procents rabat indtil juleaften. Du finder tilbuddet her, hvor prisen lander på 1479 kroner for den store Elite-version.

Også Adobe er i julehumør. Du kan fx købe en fuld version af Lightroom 3 for 1627 kroner i stedet for den normale pris 2325 kroner. Elements 10 kan også fås med rabat, så det er muligt at få det for 658 kroner mod normalt 775 kroner. Endelig kan du købe Adobe Photoshop Elements 10 og Adobe Premiere Elements 10 i samlet pakke for 813 kroner. Pakken koster ellers 1162 kroner. Du finder begge tilbud her.

Endelig har Nik Software et tilbud kørende, hvor du har få alle deres mange stærke plug-ins samlet i Complete Collection for 100 Euro mindre end normalt, så prisen ender på 3717 kroner. Det hører selvfølgelig til i den helt dyre ende af julegaverne, men nu det altså bragt videre. Du finder programpakken her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...