Skylum Aurora HDR 2018

Er du abonnent på Digital FOTO, kan du nu hente en fuld version af Skylum Aurora HDR 2018 i Fordelszonen.

© Skylum

Kun for abonnenter: Hent fuld version af Skylum Aurora HDR 2018

Som abonnent på Digital FOTO får du nu en fuld version af HDR-programmet Skylum Aurora HDR 2018, der giver dig ekstremt detaljerede fotos. Se, hvordan du får fingre i det.

21. oktober 2019 af Kristoffer Engbo

Med HDR-teknologi kan du få mange flere detaljer frem i kontrastrige motiver end ellers. HDR, som står for High Dynamic Range, sørger nemlig for at hente nuancer i de lyseste og mørkeste områder af dine billeder.

I kontrastrige motiver kan kameraet ikke rumme alle detaljer fra de helt lyse til de helt mørke toner, der derfor vil blive gengivet som kridhvide eller kulsorte.

Men tager du flere billeder af motivet med forskellige eksponeringer, så nogle er lyse, nogle er normale, og nogle er mørke, kan du efterfølgende smelte dem sammen til ét, der rummer detaljer fra alle billederne.

HDR-billede

Her har vi sat en række billeder sammen i Skylum Aurora HDR 2018 for at få detaljer i både det mørke loft og i områderne omkring vinduerne.

© Kristoffer Engbo

Til formålet skal du bruge et særligt program, og et af de bedste af slagsen er Skylum Aurora HDR. Som abonnent på Digital FOTO kan du nu få en fuld version af Aurora HDR 2018 i Fordelszonen.

Udviklet sammen med kendt HDR-fotograf

HDR-programmet smelter automatisk dine billeder sammen, og bagefter har du masser af muligheder for at justere resultatet med forskellige forindstillinger og personlige justeringer.

Har du endnu ikke taget billeder af samme motiv med forskellige eksponeringer, kan HDR-programmet også hente detaljer frem i et enkelt billede. Du kan arbejde med raw-filer, og programmet fås til både Windows og Mac-computere.

Skylum Aurora HDR 2018 er blevet udviklet sammen med blandt andre Trey Ratcliff, som er en af verdens bedste HDR-fotografer. Vi interviewede Trey Ratciff i Digital FOTO nr. 17/2017.

Sådan får du Skylum Aurora HDR 2018

Aurora HDR 2018 er den tidligere udgave af Skylums HDR-program. Den nuværende version, Skylum Aurora HDR 2019, koster740 kroner, og som abonnent får du altså den tidligere version gratis i Fordelszonen.

Læs vores test af Skylum Aurora HDR 2019 her.

I Fordelszonen har vi også lavet en video, hvor vi hjælper dig i gang med at bruge Skylum Aurora HDR 2018, og hvor du kan se programmets brugerflade.

Hent din fulde version af Skylum Aurora HDR 2018 og se videoen her.

Fordelszonen er vores digitale univers til abonnenter. Udover software og videokurser i billedbehandling får du e-bøger, færdige indstillinger til Photoshop og Lightroom og meget andet.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...