Kunstnerisk billedbehandling

Med Snap Art 4 fra Alien Skin er det blevet lettere at lave fotos om til kunstværker.

11. december 2013

Alien Skin har lanceret Snap Art 4, der byder på muligheden for at lave pletskud om til kunst. Man vælger blot et af de mange presets, som fx oliemaling, blyantstegning eller akvarel, og så klarer programmet resten. Efterfølgende kan man bruge en maske til at raffinere justeringerne, før man kan printe resultatet ud og hænge det op.

Blandt nyhederne i Snap Art 4 er, at man nu kan se miniaturer af presets, så man kan se resultatet på forhånd. Det er også blevet lettere at finde særlige stilarter ved hjælp af en smart søgefunktion. Det er samtidig blevet lettere at tagge sine favoritter, så de er lettere at finde igen.

Programmets brugerflade er generelt blevet opdateret. Producenten oplyser, at de er inspireret af Lightrooms sammenklappelige paneler, så man kun ser de relevante skydeknapper, og der bliver mere plads til billedet. Endelig er der skruet op for hastigheden, så billeder behandles hurtigere. Programmet kan købes via alienskin.com for 537 kroner, mens en opgradering koster 374 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...