Lej alt det professionelle Adobe-software

Med det nye Creative Cloud får du både Photoshop, Premiere Pro og Lightroom. Der følger også en masse andre flagskibe med i softwarepakken.

15. maj 2012

Hvis du er vild med avanceret software og ønsker det allerbedste som både foto- og videoentusiast, så bør du nok kigge nærmere på Adobes nye softwarepakke kaldet Creative Cloud. Den indeholder alle firmaets stærke CS6-programmer til de kreative - og i stedet for at skulle betale fx 26.087 kroner for Creative Suite 6 Master Collection, kan man nøjes med en lejeudgift på 443 kroner om måneden.

Creative Cloud indeholder alt software fra Master Collection og lidt til. Man får altså både Photoshop CS6 Extended samt fx videoredigeringsprogrammerne Premiere Pro CS6 og After Effects CS6, layoutprogrammet InDesign CS6 og grafiksoftware som Illustrator CS6 med i pakken. Lightroom 4 er også på vej. Man behøver ikke eje noget Adobe software i forvejen for at komme i gang, men kan bare købe medlemskabet i Adobes webbutik.

Når man har meldt sig til og logget sig på tjenesten, kan man vælge at installere de programmer, man ønsker. Som noget unikt kan man både hente versioner til Windows og Mac, ligesom det er muligt at vælge dansk sprog til de programmer, som er oversæt. Normalt binder man sig til en platform og et sprog, når man køber. Det koster 455 kroner, hvis man gerne vil have adgang til de danske udgaver.

Du kan læse kan meget mere om Creative Cloud her. Hvis du ejer en CS3 pakke eller nyere, koster det kun 270 kroner om måneden det første år. Det er også muligt leje bare Photoshop CS6, og her er prisen 165 kroner, hvis man binder sig for et år. Adobe har planer om at opdatere programmerne i Creative Cloud løbende. Det gælder fx det brugervenlige webprogram Muse, som også følger med i pakken.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...