Nemmere billedbehandling med ACDSee Pro 7

ACDSee er klar med en ny udgave af deres avancerede organiserings- og billedbehandlingsprogram, hvor det blandt andet er blevet nemmere at justere flere fotos.

7. oktober 2013

ACDSee er et klassisk program, når det gælder organisering af fotos, og den professionelle udgave, der blandt andet indeholder en fuldblods raw-konverter er nu klar i version 7. Nyt er blandt andet, at man kan fjerne fx pletter non-destruktivt, og tilmed kan man kopiere justeringerne fra et billede til et andet, hvilket er fordel, hvis der har siddet støv på billedsensoren, som går igen på flere fotos. At man arbejder non-destruktivt betyder, at man altid kan vende tilbage til det originale billede.

Nu kan man også bruge forløb med forskellige justeringer i, så man fx gør en himmel mørkere. Dette fungerer også non-destruktivt. Desuden kan man male skarphed og detaljer frem i bestemte områder ved hjælp af en pensel.

ACDSee Pro 7 kan nu også brede sig over flere skærme, så du kan se billeder i fuldformat på den ene, mens menuer og paletter er fremme på den anden. Der er også kommet en Info-palette, der hurtigt giver overblik over de vigtigste optageindstillinger på det valgte billede. Her kan man blandt andet se lukkertid, blænde, ISO-værdi samt den valgte lysmålingsmetode.

Programmet koster 1099 kroner, og har man en tidligere version, kan man opgradere fra 329 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...