Nye versioner af ACDSee

Det stærke organiseringsprogram får i Pro-udgaven endnu bedre billedbehandling

27. september 2011

Mange sværger til at benytte programmer fra ACD Systems til at holde styr på deres billedsamling, fordi de er hurtige og effektive. Og nu er der endnu mere at glædes over i nyhederne ACDSee Pro 5 og ACDSee version 14.

Begge programmer gør det nu muligt at benytte farvekoder til at holde styr på bestemte billeder. Andre nye funktioner er, at man kan tilføje grafiske elementer som fx linjer til ens billeder, ligesom det er nemt at give billederne effekter som fx LOMO eller lave en fotokollage.

Med Pro-versionen er det nu muligt at tone områder i billederne lysere eller mørkere med de velkendte værktøjer Dodge og Burn, ligesom man kan tone bestemte farver ind på højlys og skygger med Split Toning. En tredje stærk funktion gør, at man kan tilføje skarphed selektivt via en maske.

ACDSee v14 har nu fået gps-funktion, så man kan geo-tagge billederne og fx holde styr på dem via et kort. Du kan læse mere om ACDSee Pro 5 her. Det koster 178 Euro, hvilket svarer til 1325 kroner. ACDSee v14 koster 59 Euro eller 439 kroner, og du kan læse mere om programmet her .

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...