Gratis videokurser til billedbehandling og fotografering i Fordelszonen

I en af de nye videoer i Fordeslzonen, viser vi fordelene ved det nye værktøj Curvature Pen tool i Photoshop.

© Shutterstock

Nyt i Fordelszonen: Smart værktøj til præcise markeringer

Vi har lagt fem nye videokurser i Fordelszonen, der gør dig endnu bedre til Photoshop og Lightroom og giver tips til fotografering. Du kan blandt andet se, hvordan du får perfekte markeringer. Og der er også masser af andet nyt indhold til dig

15. januar 2018 af Kristoffer Engbo

Den nyeste udgave af Photoshop har fået et smart værktøj, der gør det nemt at lave markeringer og fritlægninger. Værtøjet hedder Curvature Pen Tool, og i en af de nye videoer, vi har lagt i Fordelszonen, viser vi fordelene ved det nye værktøj, og hvordan du bruger det.

Se videoen i Fordelszonen (kun for abonnenter)

Der er også masser af andet nyt indhold netop nu i Fordelszonen.

I vores videoserie Lightroom-skolen kan du se, hvordan du får flotte fotoprint med god skarphed i Lightroom CC, og så er der en ny video med et tip, der gør det hurtigere at bruge samme søgeord, antal stjerner eller lignende på flere fotos.

Hvis du sværger til Adobes programmer, kan du lige nu få vores store kursusbog Photoshopskolen med to numre af Digital FOTO for kun 49 kroner. 

Sådan får du bedre billeder

Når du fotograferer i modlys eller meget lyse omgivelser, kan kameraets lysmåler nemt blive snydt, så du får et for mørkt billede. I en ny video i Fordelszonen kommer vi med tips til, hvordan du kan undgå det i optagelsen eller rette op i billedbehandlingen.

I videoen gennemgår vi en række billeder fra læserne og kommer med gode råd til blandt andet optageteknik og komposition.

Du kan også komme med bag kameraet, når vi fotograferer makro-billeder. Her får du et trick, der giver en ekstra dimension til billeder af de små motiver.

Se videoen her (kun for abonnenter)

Fordelszonen er fyldt med spændende indhold

Udover de nye videoer har vi også lavet en ny action til Photoshop, der giver en flot retroeffekt med få klik, og du finder også anbefalinger til apps til telefonen, artikler og testbilleder fra de nyeste kameraer.

Fordelszonen er vores digitale univers hvor vi løbende lægger helt nye videoer, guider, forindstillinger til billedbehandling og meget andet ud til dig, der abonnerer på bladet eller køber det i løssalg.

Du finder mere end 400 videoer, masser af actions og presets, der gør billedredigering i Photoshop og Lightroom nemmere, testbilleder fra kameraer og objektiver, software og meget andet i Fordelszonen.

Lige nu kan du prøve Fordelszonen med 1 nummer af Digital FOTO for kun 29 kroner. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...