Så snart du har hentet et foto ind i Photolemur, går det i gang med at forbedre det.

© Skylum

Photolemur 3 gør automatisk dine fotos perfekte

Med kunstig intelligens forbedrer Photolemur 3 farver, lys og en masse andet i dine fotos, uden at du skal flytte på en eneste skydeknap. Nu kan du som abonnent på Digital FOTO få programmet, der normalt koster 260 kroner, helt gratis.

8. september 2020 af Kristoffer Engbo

Ved du ikke lige, hvad du skal justere for at gøre dit billede endnu bedre, eller har du en hel bunke fotos, du vil forbedre på en nem og hurtigt måde, så er der hjælp at hente i det smarte program Photolemur 3 fra Skylum.

Photolemur 3 forbedrer dine fotos med kunstig intelligens

Ved hjælp af kunstig intelligens analyserer Photolemur hvert enkelt billede og foretager de optimale justeringer.

Det justerer blandt lys og farver og kan også forbedre himlen, glatte hud ud i portrætter og fjerne fx støj og objektivfejl.

I billedet herunder kan du se den oprindelige udgave til venstre og Photolemurs automatiske justeringer til højre. Du skal flytte på stregen for at se mere af de to versioner.

Photolemur 3 er ekstremt nemt at bruge. Du trækker bare et eller flere billeder ind i programmets brugerflade, så går analysen og justeringer i gang automatisk.

Photolemur 3 justerer mange fotos ad gangen

Har du åbnet flere billeder i programmet, kan du bare sætte Photolemur 3 i gang med at forbedre og gemme dem alle, uden at du skal foretage dig yderligere. Nemmere kan det ikke blive.

Du kan også bruge programmet sammen med Lightroom og Photoshop, så du nemt kan sende fotos fra fx Lightroom til Photolemur 3 og tilbage igen, når de har fået automatiske justeringer.

I videoen herunder kan du se, hvor nemt det er at bruge programmet, og hvor flotte resultaterne bliver.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...